Et godt indeklima starter her

Om os

John Josefsen ApS er et ældre velrenommeret firma, etableret i 1973 af John Josefsen, Tjæreborg. Kerneydelserne bestod oprindeligt af VVS- og blikkenslagerarbejde, men i takt med omverdenen har firmaet udviklet sig hen imod en mere grøn profil, og kerneydelserne består i dag primært af ventilation og VVS.

I 2005 overtog Michael Josefsen den daglige ledelse fra sin far, og siden er Palle Lauridsen kommet med i firmaets ledelse.

I januar 2014 flyttede virksomheden til Esbjerg – dels for at få mere plads og dels for at komme tættere på kunderne og på Esbjerg Havn.

D. 1. april 2014 udvidede vi med en afdeling i Varde. Michael Pedersen varetager den daglige drift af John Josefsen Varde.

Vi er en del af Fjernvarmebranchens Registreringsordning for servicemontører – en landsdækkende serviceordning, etableret af TekniQ, Dansk Fjernvarme, DS Håndværk & Industri og Teknologisk Institut, som indeholder en række overordnede tekniske krav og specifikationer, som kun udføres af servicemontører med særlig ekspertise inden for fjernvarme.

Vores medlemskab i brancheorganisationen TekniQ sikrer, at vi altid har en kompetent sparringspartner i forhold til vores faglighed. Og for vores kunder gælder det, at de er dækket ind af TekniQs garantiordning. Såfremt der mod forventning skulle opstå tvister, som vi ikke kan løse i fællesskab med vores kunder, er alle medlemmer at TekniQ omfattet af følgende klageorgan:

Ankenævnet for tekniske installationer
Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup
E-mail: anke@el-vvs-anke.dk

www.el-vvs-anke.dk

Vi er en del af VENT-ordningen,som er etableret i et samarbejde mellem Foreningen af ventilationsfirmaer, Dansk VVS, Energistyrelsen og Teknologisk Institut. VENT-certificerede firmaer er specialiserede i at få mest muligt ud af dit ventilationsanlæg; nemlig at sørge for at du får et optimalt og klimavenligt indeklima med lavt energiforbrug.