Et godt indeklima starter her

VVS

Vand, Varme, Sanitet

Dette er vores kerneydelse indenfor VVS-området. Vi planlægger, installerer og servicerer alle former for koldt- og varmtvandsløsninger.

Vi er leveringsdygtige i opgaver af varierende størrelse og karakter. Vi arbejder eksempelvis for offentlige institutioner og industrielle virksomheder, ligesom vi påtager os opgaver i privat regi.

Fjernvarmeinstallationer

Vi forestår installation og service af fjernvarme i bygninger og ejendomme. Vi har stor erfaring med tilslutning af selv komplekse fjernvarmeløsninger, og tilbyder totalløsninger til virksomheder, boligforeninger og offentlige bygninger.

Industrirør

Vi fremstiller industrirør i forbindelse med procesanlæg. Vi leverer individuelt tilpassede løsninger indenfor PE-rør – komplet med installation og efterfølgende service.

VVS

Vidste du at en berøringsfri vandhane kan spare op til 50% på vandforbruget?

Selvom du ikke lader vandet løbe, mens du børster tænder, bruger du mere vand end nødvendigt. Med en berøringsfri vandhane mindskes vandforbruget helt automatisk.

Fotocellen i vandhanen åbner for vandet, når du holder hænderne under den, og lukker igen, når du tager dem væk. På den måde nedsættes vandforbruget med op til 50%.

Derudover opnår du en bedre hygiejne, fordi du ikke behøver røre ved armaturet.